En resa

Hoppas ni har det bra kära vänner och kunder! En del av oss är nog tillbaka i jobb och vardag men vi gör väl vad vi kan för att krama ut det sista ur den... Eller är det bara jag som typ vägrar klaustrofibyxor trots regn och svala vindar? Som fortsätter fika go´fika som om det inte fanns någon morgondag? Som lever helt verklighetsfrånvänd och glömmer kolla mejl på flera dagar.. Och som aldrig packar upp badväskan för det KAN ju komma tillfälle fast det aldrig gör det..!
 
Vi har haft det bra i sommar och varit på en två veckors bilsemester genom Norge och ned till västkusten. Det har varit helt fantastiskt. Jag har så många fina bilder men skulle jag visa alla skulle ni storkna av avundsjuka?! Eller uttråkning kanske. 
Det finns så mycket vackert att se och kul att upptäcka! Jag känner sådan tacksamhet över att ha möjligheten till upplevelser av sådant här slag. Och lyckligt lottad över att vara är gift med en entusiastisk reseledare som typ fixar allt före, efter och under (och han älskar det!) så att jag får koncentrera mig på den delikata uppgiften att finnas till och uppleva, haha. Nu har vi landat hemma och i stugan och att vakna vid havet i solsken och värme är en sådan glädje. 
Ett tag framöver testar jag att flytta ut på Instagram under namnet @hellabelladesign. Följ mig gärna där så får ni se mer av vad som händer i verksamheten.
På återhörande!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Så underbart

Hej alla underbara. Vi har fått sommarlov och det känns underbart. Den ljuvligaste tiden på året ligger orörd och lovande framför, underbart. Jag har fått tillbaka lite ork att träna efter några veckors soffliggande, underbart. Det är ju så underbart vackert ute nu så att man storknar!
Återstår att se hur underbart det blir att stå på marknad i Bonnstan i Skellefteå i helgen. Regn, sol, mycket folk, lite folk, bra försäljning eller inte. Fyndläge och riktigt bra marknadspriser utlovas! Välkommen!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...