stort o smått

Hej vinterland.
Förra helgen gjorde vi underbara turer på de upplogade skridskobanorna här i Holmsund.
En stor fördel att bo här är närheten till den vackra naturen. En annan väldigt trevlig grej är att man ofta träffar på sina kompisar och bekanta utan att behöva styra upp så mycket. Som här. Ytterligare en fördel är att vi har så fantastiskt nära överallt - träning, skola, bibliotek, bad, affär, barnens aktiviteter, elljusspår, kompisar, hav och sjöar blott några minuter bort😊. En nackdel är förstås att det inte ligger i stan och jag kan cykla in till city på fem minuter vilket jag var van som stadsbo😁. Man kan tyvärr inte få allt här i världen. Men något vore ju bra😆. Skoja ba!! Till exempel ett nytt kök vore nice.
Och lite tropiskt klimat. Utemellan. 
Lite bättre ork vore inte heller fel. Och så önskar jag att det fanns en fil-bil som tutade och körde runt som en glassbil i kvarteren så man slapp på affären jämt och köpa fil. Vi äter mycket fil här. Fil-bil, är det någon annan som har intresse av det kanske det vore en kanonaffärsidé?!
Nåväl. Sixten har fått en tavla.
Och jag har sålt ett par vintagetavlor. 
M
Och de här.
Yippi. Sköt om er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komma igång.

Jag har skaffat utrustning för längdskidåkning så nu ska det visst bli åka av. Har inte åkt längd sedan tonåren och då var det inte alls särskilt skojsigt att vingla runt i bakhalt spår, kall-trånga pjäxor och oversized skiddress i sann 90-talsstil som fladdrade likt lös hud för varje stavtag. Något gör tydligen att jag trots detta tror att det kommer bli kul nu. Jag har väl mognat. Köpt nya grejer. Fixat tajtare kläder skiddress?! Gillar jag inte att harva på i spåret här bredvid så ser jag i alla fall framemot att gå på tur i fjällen.
 
Jag har också fått tummen ur skidhandsken och kommit igång med att göra vintagekort igen. Det behövs påfyllning i butiken som säljer dem.
Må så gott! Hälsningar Helena, blivande skidåkare/ ljumskstretchare.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nytt och nytt

Gott nytt 2016 på er allihop!
 
Nytt år, ny energi. Nja, för tillfället är jag nedbäddad med dålig energi men det ska väl ordna upp sig. Det har varit skönt med julledighet. Att vara med familj och släkt, mysa och tänka på annat än vardagen.
 
Knytisjulbordet var fantastiskt.
Den androgyna tomten kom med klappar.
Vi åkte skridskor. Upplysning för er som blir nervösa: Isen var minst 1 dm tjock. Det borde hålla... (Notera min tvekande uppsyn).
Och barnen fick rasa runt på Leos med storkusinerna. Lycka!
Efter ledigheten kom lusten att måla lite nya motiv. Vårlängtan...
Jag hoppas jag kan göra något fint av dem. Snart vår!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...