Energiboost

I helgen siktar jag på att fylla på energi. Sol och snö och vila och djupa andetag. Mina käkar ska vara så avslappnade att de släpar i golvet på söndagkväll. Uppladdningen/ avslappningen börjar med att träffa kompisar över en middag som ingen av oss behöver laga. Perfekt! Det blir kanske mer skratt än vila ikväll men det ger ju energi på ett annat sätt. Och så struntar vi i städningen i helgen och säger:
Jag har gjort en barntavla till Jonah med ett nytt motiv i akvarell. 
Några ord på vägen....
Och sist det mest slående bevingade orden av dem alla: "Varför ser världen ut som den gör när det finns så många kloka ord?"
 
Hej på de!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Till Norge

Hej snyggingar!
 
I helgen har vi ägnat oss åt livets torftiga nödvändigheter såsom städning och tvätt, grovrengöring av toastol (med CocaCola, jodå, det blev skinande rent!) och sortering av skåp. Upphetsande. Men vi har också roat oss med att bjuda kompisar på fika samt andra livsnödvändigheter som hemmamys, soffhäng, Melodifestival och chips. Jo det faktiskt också livsnödvändigt! Att fylla på energidepåerna med sådant som gör en glad. Hurra för sådant!
 
Förra helgen var det annat program. Vi hade besök av vänner från Stockholm, som vi tog med på Väven och Bildmuseet men även idkade friluftsliv i form av pulkaåkning, korvgrillning och en skotertur på sjön (TACK L och M som gjorde att gästerna fick testa för första gången!!). Det var mycket uppskattat av storstadsborna även om de inte hade några vettiga vinterkläder, hehe!
Jag har skickat iväg en tavla till Norge i dag!
Och en till kalmar.
Tjenixen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...