Lösa tänder

Ibland drömmer jag att jag tappar tänder, att allihop ramlar ut på en gång. Det är inte så nice dröm. Man vaknar inte upp med en känsla av välbehag direkt. En gång slog jag upp saken i en drömtydningsbok på biblioteket. Där stod två alternativa tolkningar.
1) Jag har eller kommer att vinna en stor summa pengar.
Kommentar: Händer ej. Har ej hänt. Kommer ej att ske.
2) Jag går igenom en fas av personlig mognad.
Kommentar:  Så många sådana drömmar som jag haft borde jag vara extremt mogen vid det här laget. I det närmaste övermogen. Jag en fallfrukt! Likt äpplena i vår trädgård. Kul.
På tal om tänder så hade vi en smärre förlossning i vårt badrum här om kvällen. Det var S som krockat med någon på skolan och fått två lösa framtänder som stod åt alla håll när jag hämtade henne för dagen. På kvällen var den ena så lös att vi tillsammans bestämde oss för att göra ett försök att lossa den. Hon ville ju inte råka svälja den på natten och gå miste om en guldtia i glaset på morgonen, ve och fasa! 
Så vi vickade och vickade och den kändes så lös. Så då drog vi. Då kändes den inte så lös😬. Men då var vi ju tvungna att fortsätta. Och ungen skrek! Och det blödde och ungen skrek än mer. Det var "andas" och "håll ut" och hålla handen och lida med henne. Som en förlossning ungefär. Eller... Inte... När jag tänker efter. Ja, ja. Den kom ut i alla fall Och ungen slutade skrika och började skratta och så var allt frid och fröjd igen. Phu.
I friden som följde gjorde jag några nya småkort. 
Plingplong på er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...