Resa, höst & trauma

Hej alla glada och alla andra.
Nu drar jag till Stockholm och samlar inspiration! Jag ska på Symässan i Älvsjö. Där har de inte bara sygrejer (don't like to sy, har traumatiska syslöjdsminnen från skolan innefattande ständigt och omöjligt trådtrassel med åtföljande andnöd, en less och sur-hunger-arg fröken samt den bottenlösa besvikelsen på en gräslig, knappt skjortliknande kreation i kräkframkallande tyg efter ljusår av kamp vid maskinen). Jo, ja, på mässan finns även en massa annat pyssel och hantverk att få idéer ifrån. Och handla ett och annat. Det brukar vara en jättebra mässa! Så ska jag träffa brorsan med familj och andra brorsan och mina föräldrar och några kompisar.
Nu är hösten här! Inte min favoritårstid men den kan ju faktiskt vara riktigt härlig, som den varit hittills i år! Jag tog en underbar promenad i närområdet härom dagen och fick några fina bilder i kameran.
 
 
 
 
 
Här ser ni några tidigare uppdrag, målade i akvarell med höstliga färger.
Och så den här, med en fin text av Bruno H Burgel.
"De flesta människor tar inte vara på de små glädjeämnena i sin jakt efter de stora. men konsten är att överallt se, leta upp och känna igen dessa små glädjeämnen." 
Vi hörs!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...