Blingeling

Jag är inte så bra på bling bling, glam och sådant. Jag är mer av en trist vardagsbrud, hästsvans, jeans och sköna tröjor. Men kanske det mer glam nu ty Blingit, en smyckesbutik, har flyttat in i Blomsteraffären där jag jobbar. Kul med kombinationen. Hur som, på korten testar jag nu en ny lite glammigare look.
Och så en svensk kurbitsvariant, inte så glammig men i alla fall nyinkommet!
Och en färgstark uppiggare.
Här har vi en annan färgstark brutta. Eller två?
Och så var det en grej till!
 
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inspiration

Hejsan hejsan. 
 
Inspirationen räcker inte till så mycket i januari, eller vad tycker ni? Vi har haft sjukstuga i flera veckor med både sjuka vuxna och barn. De vuxna är oerhört frustrerade. Nu hoppas jag att vi kan stänga sjukstugan för lång tid framöver. Vi har nämligen ingen personal som vill jobba i den längre, vi har sagt upp oss!!! Om några dagar ska jag i alla fall, om hälsan håller, på spa och det ska bli naaaaajs. 
Jag ska drömma mig bort från mörker och vardagsliv till Bahamas sol och värme. Bermuda, Miami, Aruba, Kanarias - jag är ytterst flexibel! Inte så kräsen alls! Täääääänk att få dra dit nu... Någon som hakar? Jag är förmodligen tjatig som en papegoja men jag håller drömmen vid liv, den om att vistas i värmen delar av vintrarna. Mmmmmmm. "Din kroppstyp mår inte bra av att bli kall", sa den thailändska massören till mig. Jag lägger ihop det med doktorns önskan om att kunna skriva ut utlandsresor på recept och hävdar att det är nödvändigt av hälsoskäl att dra till solen.
Inspirationen har i alla fall räckt till att måla lite med barnen. Barnen målade Monster high och Lego friends och abstrakta ting i sinne (vad taskig jag är som inte fotade deras!) och jag målade fritt och utan mål och då blev det så här.. Lite kul.
Och en större
Ska se till att måla mer. Och drömma mer. Det gör väldigt gott!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Glädje och sorg

Hand i hand genom livet. Just nu läser jag en mycket bra, lärorik och fint skriven bok om känslor och känsloliv; Himmel, helvete och allt däremellan av Anna Kåver. Läs! Lär.
 
På tal om detta: Jag har tagit fram sorgekort på förfrågan från Din Bok i Umeå.
Fem enkla kort med kuvert.
Tack för uppvaktningen-kort efterfrågas också.
Ett nytt kortställ har jag också, titta så fint, här kan vår-korten få plats!
Tack för besöket!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Välkommen in

till oss!
Eller ja, kanske inte just idag för jag är inte så nöjd med livet och huset är inte toppsnyggt. Jag har så många typiska i-landsproblem idag förstår ni. Sådant där som att vi inte har fint nog i sovrummet, att femåringen ännu ej har ett helt eget rum och vi aldrig gör något åt det (jo, snaaart måste det ske, vilket jag har sagt i minst ett år nu) och att det är så rörigt i kontoret (rummet kontoret men även hjärnan är lite rörig). Läser IKEA-katalogen och vill ha, vill ha, ordning, ordning, fint, fint. Det jag kan trösta mig med när "problem" av detta slag tar över är att då mår jag i alla fall ganska bra i övrigt. Läste: Mår man bra har man tusen önskningar, mår man dåligt har man bara en. Så klokt! Så sant! 
 
Det är mänskligt att klaga, eller hur? Även om man knappt har rätt till det, så bra som vi har det. Att öva sig i tacksamhet - att ofta, varje dag, uppmärksamma det man är tacksam för, är nog en av nycklarna till ett bra liv. Öva, öva!
 
Tre små och stora saker jag är tacksam för just i denna stund.
För att jag har en kropp som kan yoga och träna annat. (Bild: 3x30 yoga)
För att vi har ljus i vårt hus. Och värme.
Att vi får äta oss mätta varje dag. Idag mätta på bullar... Kram på er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Radiokänd

 
För två år sedan hade jag förmånen att vara med i P4 Västerbotten. Snackade loppis och vintagetapeter med morgonpigga programledare och lyssnare. Ramlade över inlägget i bloggen när jag letade en annan sak. Lite kul. Här kan du läsa om det! 
 
http://hellabelladesign.blogg.se/2012/january/utkast-jan-20-2012.html
 
Här kommer länken till radioklippet om du vill lyssna. Fyra minuter. 
 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4181&artikel=4918171&play=3718131&playtype=Ljudklipp
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...