Jag är bäst

Och du med. Vi är alla unika och bäst på att vara just oss själva. Eller hur? Det känns ju inte alltid så men då får vi snacka förstånd med oss själva - och varandra! Vi duger, självkritik SUGER. Därför har jag dammat av ett par ord som busgrabbarna i mellanstadiet skrev på svarta tavlan då fröken gick ut för att blöta den berömda svampen: Jag är bäst - ingen protest.
 
En kompis har beställt två Jag är bäst-tavlor som hon i sin tur ska ge till två andra kompisar. Alla behöver vi lite self-boost ibland! Lookilooki!
Här är den andra.
Så här kan man göra med tulpaner som börjar se ledsna ut. Pigga upp dem med ett dopp!
Eller korta av de slokande stackarna och ge dem nytt liv i en låg vas.
 
See ya! Tjingeling!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Guld i mund.

Nu Susanne ska du få se dina efterlängtade tavlor!
Så blev de! Hoppas du blir nöjd! Jag har gjort mitt bästa.
 
Kvällarna är fortfarande mörka - tänd ett ljus. Här har jag ett ljus i en ljuslykta av cement, som är gjord så att cementen smetast på ovansidan av en ballong för att få den runda, fina formen. När cementen stelnat lossas den och så har man -simsalabim- en fabulös ljuskopp. Denna har målats med skimrande guldfärg på insidan. Jag har tyvärr inte åstadkommit denna själv, den är köpt av en händig brud på en marknad i Innertavle.
Önskar er kära besökare en skön aftonstund. Med guld i mund.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makeover: retrolampa

Har ju lite lustigheter för mig. Som nu, att göra om en lampskärm med ett band strasstenar. Lampfoten köpte jag på en loppis. Hade tänkt låta bli, men den ropade på mig! Var TVUNGEN att svara...
Ett strassband från Rusta (!) och en limpistol var allt som behövdes för att åstadkomma detta. Den moderna lampskärmen gifter sig fint med den gamla formstarka lampfoten. Tycker jag. Du får tycka vad du vill. Men tyck gärna som jag. På tal om retro måste jag bara få visa ett annat nytt, eh gammalt förstås, loppisfynd. Så jobbigt snyggt bord! Onödigt snyggt!?! Vart jag ska ha det är fortfarande en gåta för jordens befolkning men bordet vädjade så intensivt att jag var så snäll och köpte det!
Trevlig kväll på er alla!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En snäll typ

Hej där!
 
Jag blev kontaktad av en kvinna som hade tapeter som hon tänkte att jag kunde vara intresserad av. Hon hade läst om mig och min passion för gamla tapeter. Så skickade hon, snäll som hon är, två rullar designade av Stig Lindberg! Som tack skickade jag henne några kort. På bilden syns bara kort av en av tapeterna, snygg är den!
Tack snälla du!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Läppförstoring

Hello from beautiful Umeå!
Hamnade av en slump på en blogg skriven av en ung snärta som lever lyxliv på pappas pengar. Det är blonderade extensions för 6000, märkeskläder från Östermalms finbutiker, uteliv tre gånger i veckan, läppförstoring som får en att se ut som självaste Kajsa Anka! Vidare en tv för blott 30 papp, smink för miljoner, uteliv och så champagne och ostron på lunchen en vanlig onsdag. Naturligtvis inget vettigt jobb heller, förutom att blogga om sitt högintressanta liv! Oh lord. Om min blogg skulle baseras på mina utsvävningar av det slaget skulle inläggen lysa med sin frånvaro, dag efter dag, haha! 
 
MEN. I helgen var jag och mannen faktiskt ute i vimlet här i Umeå med goda vänner. Köksbaren, Guitars och Gotthards levererade god mat och stämning. Jag älskar nya piazzan där man under stora parasoller med ljusslingor, palmväxter och små cafébord kan drömma sig bort till något torg på varmare breddgrader.
I övrigt händer inte så mycket. Har dålig inspiration att skapa just nu men har i alla fall lyckats klämma ur mig en barntavla till en Hedvig!
Och ett kort!
Avråder bestämt mina läsare från läppförstoring. Inte för att jag har egen erfarenhet. Tänker inte skaffa någon heller! Tjing tjong!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...