Tillsammans

Hej i höstblåsten.
Hoppas detta kan värma lite. Jag utlovade ju bilder på de stora tapettavlorna av vintagetapeter som jag gjorde härom sistens. Kunden blev nöjd. Det är ju det viktigaste. Och jag blev nöjd att jag fick ihop det tillslut. Det är ju också viktigt... Här får ni se!
Det var den ena.
Å den andra.
Och de båda tillsammans! Tillsammans är bäst. Ensam är INTE stark! Särskilt inte om man just fått sig en smocka här i livet (notera lillans fläskläpp)!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sjunkande last

Ibland känner jag mig som en sjunkande lastbrygga.
Ibland som en surkart.
Ibland som en sliten vandrare i oändlig uppförsbacke.
Och bara så less att jag vill stänga in mig för gott.
Så börjar vägen visa sig. Det går framåt.
Jag ser att det är så sagolikt vackert!
Och känner att det är lugnt. Under kontroll. 
Och att livet är gott!
Vi får ta vara på de stunderna. Bevara dem i hjärtat och låta dem värma inifrån. Hösten är inte bara en kall väntan på vintern, den är väldigt vacker. Väldigt vacker! Ut å titta!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borås!

God dag mina vänner.
 
Jag har fått en beställning från en butik i Borås, Amende Ord och Ton. Jag har skickat tavlor dit förut och nu hörde de av sig igen. Kul!
De hade lite specialönskemål så jag har gjort mitt bästa för att uppfylla detta. Några exempel!
Och när jag ändå var igång testade jag ett nytt motiv också. Med denna finfina text.
Nu ska jag packa och packa dessa tavlor för säker leverans till denna butik. Önskar att jag kunde stoppa ned mig själv i kartongen och väl framme hoppa upp som en galen gumma i lådan! Jag är förstås nyfiken på att se denna butik i verkligheten... Ha en underbar dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bravo!

Hej alla bra-iga väsen där ute!
Jag vill tipsa er om en sådan fin butik som funnits ett bra tag men som jag - och kanske också du - missat! Det är Öppen gemenskaps butik Bravo på Kungsgatan i Umeå jag menar. Åhej vad mycket fint. Det finns så många kreativa och händiga själar. Butiken säljer dels alster av lokala förmågor, bland annat smycken, tvålar, konst och en massa annat kul. Dels säljer de jättecoola sydda grejer av retrotyger; kläder, väskor, mjukisdjur med mera. Dessa saker har de gjort i sin egen textilverkstad. En del av vinsten går tillbaka till Öppen gemenskaps hedervärda verksamhet! Schyssta priser, snygga prylar. Besök!!!
Eller börja med att besöka deras Facebooksida, sök på Butik Bravo.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Något stort

Det är stort att W börjat ettan. Det är stort att S går sista året på förskolan. Det är ändå störst att jag tagit mig ur soffan denna trötta eftermiddag. Om jag så fixar jag att hämta barnen idag och få middag på bordet är det jättestörst! Har du också gjort något storartat idag;-)? 
I ateljén håller jag på med en annan stor grej. Eller två stora. Beställda tavlor i stora vita ramar med originaltapeter från 50-, 60- och 70-talet. För detta projekt behövs en hel del lim, en vass sax, fina tapetbitar ur en diger samling, en bra och lång stållinjal, bra pennor, en liten och en stor skärmaskin, en skalpell och så ett par tunga böcker för att lägga tapeterna i press. Inte minst behövs en stor arbetsyta (golvet är inte direkt optimalt ur ergonomisk synvinkel men vad gör man inte för kunden?). Och så behövs väl en lagom galen pysselmänniska med tid och lust och inspiration som är redo att offra ryggen (för evigt krum) och händer (för evigt förstörda) av för att göra detta roliga. Det var väl en hel del?
Resultatet kommer - snart!
Tjolahopp!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...