Makeover

Jag planerade en personlig makeover. Wow-factor! Sus genom publiken! Men - he blev som aldrig. För feg. Så jag gav mig på ett plåtskåp istället. Smart. Fegt. Snabbt. 
Tyvärr har jag ingen before-bild. Skåpet var så trist och glåmigt som bara en novemberblek Helena kan vara - så det kunde helt enkelt inte fastna på bild, trots mina (o)energiska försök!
En miniatyr av mig kan jag väl bjuda på. Tips inför min egen makeover? Bli en tomte?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jul i fabriken

Åh, advent, äntligen ett ljus i mörkret. Ikväll ska vi och ett gäng vänner på Ägd! En föreställning med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström. Kul! Sådant behöver man ibland! Hoppas på många asgarv!!!
 
Snart jul också och efterfrågan på julkort börjar ta fart. Några alster från "fabriken" kommer här. Motivet målat i akvarell, monterat på snygga papper.
Lite spets från förr blir en detalj.
Nytt för i år:
Riktig spets längs hela kanten!
Och några klassiska julkulor i tallegren, nej granegren.
En liten snögubbe med mössa på svaj.
Och krubba och ängel.
Till sist ett annat ängelmotiv med silversnöre och spets i sidan.
Jag dekorerar varje kort inuti på något sätt och textar för hand i vissa, ett exempel:
 Glad advent till dig! Se till att få skratta lite. Eller mycket!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fjällstugan

Hej på de'!
Måste bara få visa hur fjälltavlorna av vintagetapet blev i sin rätta miljö i fjällstugan. Ganska okej?
Cozy corner. 
Sunset.
Vinterväder och mörker. 
Fatta att sitta här sommartid och dricka kaffetår'n efter en skön vandring. Skönt för själen med fjälen!
Längtar. 
Välkommen! (lägenheten kan hyras förresten.)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kransen som behövde lite kärlek

Jag fick en krans. Med enris och röda band. Punkt. Fint. Men jag ville pimpa lite. Gick loss med kottar från gatan, ljung från krukan vid bron och band från skrivbordslådan. Inga långa turer här inte. Orkar inte det nu. Nu så. Fick den lite mer kärlek. Puttinutt. 
Lite spret och dant men så är ju naturen. 
Ganska fint blir det med något därnere också. 
Tjohej tjohooo i enrisskogen!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dessa barn

Underbara barn. Fantastiska och unika var och en. Vilken ära att få göra tavlor till dessa små under. Tack alla ni som beställer! Varsågod alla barn!
Vill du beställa, kolla förutom bloggen även min hemsida, hellabelladesign.se. Tjolahopp.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jodå så att.

Så att säga, hur som haver, i alla fulla fall och summa summorium. Utfyllnad i konversationer kan ju behövas ibland. Som nu. Som sagt var. Nämen så att. Det om detta!
Vi kom just hem från en härlig basar och auktion i Solbackakyrkan, där insamlade pengar går till välgörenhet, Barn i alla länder närmare bestämt. Vettigt! Vi kom hem med en del finfina ting, mätta magar och så mat och hembakt bröd för framtida behov. Och så föll det sig så att vi vann en tårta! Från fantastiska Nisses condis här i Holmsund! Att fika på nyblivna femåringens släktkalas imorgon!! Typ Osannolikt. Halleluja, vi slipper baka! Någon däruppe såg vår nöd, haha. Då slipper vi en mjölallergisk och aggressionsstinn kaoskväll och kan gå och sova i frid i stället. Såsom bebisen på denna barntavla!
I morgon blir det kalas. Med kvalitetstårta för ovanlighetens skull. Frid till eder!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Love love love

Kärleken är så förunderligt stark, kuvas av intet i världen. (Nils Ferlin) 
Inspirerad av dessa rader har jag gjort två nya tavlor till kära par. Cecilia och Jonas gifter sig idag! Grattis och lycka till! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Evigt liv

Idag snöar det här men några löv fanns kvar på marken och har fått evigt liv i en laminerad tillvaro. Utan luft behåller löven sin fina färg och form i stället för att skrumpna ihop och förmultna.  Kanske man skulle ta och laminera sig själv och sitt face med allt fler "fina linjer" så man inte åldras så fort. Eller som S, snart fem år, säger: Varför har du så många skrynklor hela tiden? (Hela tiden?!?!)
På jobbet idag trotsade vi dagens mörker och färglöshet och band några upplyftande buketter.Tyvärr lär de inte leva i evighet men de kan säkert glädja någon under sin livstid!
Ha det!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...