Retro Povel

Hello!
Fick beställning på en barntavla till en gosig gosse vid namn Povel. Familjen gillar enligt uppgift retroinredning så tavlan fick gärna gå i sådan stil. Så jag satte igång att måla ett nytt motiv. Med gunghäst, vimplar, lite leksaker och retrofärger. 
Hoppas alla blir nöjda och glada!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mor lilla mor

Vem är väl som du? Ingen i heeeela världen! I morse fick jag frukost på sängen. Charmiga teckningar, presentkort på spa och massage. Puss på er, man och barn.
 
Härmed kommer en officiell kärleksförklaring till min kära mamma. Hon är bäst! DU ÄR BÄST. Lyssnar, stödjer, finns där för sin familj, ger kärlek och livsvisdom, skrattar, lever, levererar! En blomma till dig! Och en middag i eftermiddag.
Inte minst förtjänar hon en eloge som högst delaktig i HellaBellaDesigns verksamhet. Hon gör med sina flinka, tränade hantverkshänder det mesta av det "osynliga" arbetet;  skär papper, viker alla kort, plastar in, sätter snören, klistrar etiketter, fixar ramar, sköter leveranser. (Vad gör JAG egentligen? Visst - det konstnärliga arbetet, hantverket, utförandet, designen). Utan henne - ingen verksamhet. Skulle aldrig hinna. Aldrig orka. TACK!
En hälsning till alla mödrar där ute! Ni är säkert också bäst - för era barn.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tystnad

Det är tyst nu. Kanske för att jag behöver det. Eller för så blir det bara så ibland. Tysta leken börjar nu! säger vår fyraåring, glädjen själv. Så okomplicerat allting är för en liten. Jag vill också vara fyra! Fast hon har sina bekymmer förstås. Som att planera och längta och trängta ihjäl sig efter sitt kalas som aldrig kommer eftersom det är sex månader kvar. Tysta leken kanske inte är så dum. Kanske man kan varva ner, finna ro i den. Tanka. Men inte tänka! För mycket! Då blir det bara tjorvigt. En barntavla kan man också åstadkomma. I tystnad. Så här ser den ut.
Vi hörs!! Jo, jag lovar, snart väsnas jag igen:-)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jeanette Henrik

Fick beställning på en bröllopstavla. Önskemål från kunden var att motivet skulle gå i mörklila toner, eventuellt med kallor, och så denna fina sångtext. Så jag målade ett nytt motiv en helg hos svärfars. Där finns det lugn jag behöver för att ta mig tiden att måla. 
Idag gifter de sig! Jag önskar Jeanette och Henrik all lycka på vägen! 
 
Välkommen med Din beställning, jag är idel öra!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...