Strejk

Har fått ett uppdrag av en tjej som ville ge sina kompisar en bröllopsgåva i efterskott.
Har i dagarna fått några förfrågningar till men just nu strejkar både tekniken och hälsan. Hoppas få ordning på detta under de kommande dagarna. Så länge bjuder jag på ett boktips. En fantastiskt vacker och inspirerande bok för dig som gillar hantverk, inredning och pyssel. Låna/köp och njut!
Till sist en uppmuntran till alla vänner där ute vars liv och hälsa strejkar utemellan. Tack Sara!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Färgfest, fruktfrossa!

Hello!
Läget? Här är det färgstarkt och bra. Lite ont i tungan bara. Jag har haft förkylningskänningar i 100 år snart och har därför frossat i apelsiner och andra citrusfrukter. Med följden att min stackars tunga blivit öm och halvt sönderfrätt. Dags att lugna sig lite?
På tal om fruktfrossa har jag en värre historia. Det var när jag var höggravid, tung och dödligt less på att vara gravidklumpig och en kompis berättade att man skulle äta färsk ananas. Då skulle livmodermunnen mjukas upp (eller nåt) så att förlossningen skulle sättas igång. Peppad vaggade jag som en anka med ömma höfter iväg till affären och köpte tre stora ananaser vilka jag glatt smällde i mig under ett par tv-kvällar i soffan med stormagen i vädret. Reaktionen lät inte vänta på sig. Fast inte som jag trodde. Tungan höll på att ramla av. Men inte kom det någon liten unge för det. Hon kom senare. När jag återgått till normalkost igen. 
 
Nåväl, det var ju färgfest jag skulle tala om. Nya, handgjorda kort har tagit form, denna gång med dramatiska, varma nästan exotiska färger och former. Visst längtar man efter lite färg och hetta nu när det är vinter och ens glåmighet är som värst?
 
Besök min hemsida för att se var du kan köpa korten (annars kan du alltid kontakta mig)! Tjingpling.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rostigt

Ute är det frostigt. Minus 14 i skrivande stund! Inne är det rostigt som gäller just nu. Har fått hem spännande paket med nytt material i form av rostiga plåtdetaljer; hjärtan, stjärnor och snöflingor.
 
Tillsammans med utdrag ur en riktigt gammal, antik bok (OBS! Den var redan trasig!! Trots det känner jag mig lite skamsen!) blev det en ny look på korten. 
Håller på att fylla på hos återförsäljarna, ut med julkort och in med nytt! Eller...gammalt, beror på hur man ser på det hela...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Äntligen!

Äntligen kom snön, den eftertraktade!
Äntligen kom min beställda ljusterapilampa med posten! Ooh, så pigg och frisk jag kommer att bli nu. For ever and ever. Så det så. Om inte annat är ju placebo en vetenskapligt belagt effektiv behandling!
Äntligen kom jag mig för att köpa en riktigt bra systemkamera. Yippiii, nu ska det bli kvalitet på bilderna!
Äntligen finns det tulpaner i butikerna!
Å ääääntligen fredag och myshelg framför. Kram på er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design & dyspepsi

Hej vänner!
Dyspepsi. Gastrit. Magkatarr. Känslig mage. Okärt barn har många namn. Har därför bekantat mig med diverse magmediciner på sistone. Och nu, när jag blivit bättre och kunnat återgå till normalkost (halleluja!!) testar jag koffeinfritt kaffe. Ska visst vara snällare mot magen och är helt okej i smaken, faktiskt. Men inte är det som den vanliga go'käffi-tåren! (översättning för icke-norrlänningar: go-kaffet). Höjdpunkten på dagen!
I ren abstinens efter den äkta varan målade jag detta motiv, egentligen på uppdrag från en kund i Skellefteå!
Jag har, förutom att beklaga mig över vissa krämpor och blivit obehagligt tjenis med apotekspersonalen, ägnat mig åt lite kläddesign. Här ser ni resultatet; handgjorda kort gjorda med vintagetapeter i original, här 60-70-tal.
 Ta hand om er, snyggingar, vi hörs!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gott Nytt 2014!

Gott nytt år kära vänner, kunder och läsare! Må 2014 bli ett år i hälsans och kärlekens tecken. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...