Big in Japan

Ännu är jag inte big in Japan. Riktigt. Inte alls. Men jag är sugen på att åka. Lite bekymrad är jag dock att jag skulle shoppa mig psykotisk. På pappieren! I Japan tillverkas fantastiska papper av speciell sort; vacker lyster, fantastiska mönster och god kvalitet. Dregel!!! (Ursäkta.)
En kompis åkte dit. Var så fin att hon shoppade några rullar åt mig. Tack, E! Hon förtäljde att butiker likt denna fanns i vart och vartannat gathörn. Jag kved. Jag led. Sedan dog jag. Alltså kolla bilden ovan som hon skickade till mig med texten: Jag är i din himmel nu! Det var väl därför jag dog förresten. Men återuppstod. Kommer nog kunna trivas i himlen, tänker jag. Om det ser ut så där. Om jag kommer dit. Jag får försöka sköta mig.
 
Gjorde några kort som test.
Och här:
Nu har jag så mycket material att jag drunknar snart. (Det var värst vilket död-fokus detta inlägg fick!) Japanska papper, italienska papper, svenska och osvenska papper. 
Tapeteter, omslagspapper. Men nu får jag ju ge mig!!!
Strax. Här ses gänget vintagetapeter. När ska jag någonsin hinna/orka göra kort och tavlor av dessa? Får börja med grejer i gigantiska format? Typ klä in husfasader. Eller trädstammar. Bilar? Fler förslag mottages tacksamt.
Såja. Inköpsstopp forever! Tills jag hittar något heeeeelt oemotståndligt papper igen. Men säg inget till maken är du snäll. Han vill inte höra talas om någon utbyggnad.
 
Ciao, vänner!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...