Var-dag en gåva?

Hej! 
Hur har ni det i era liv? Jag är heltidssysselsatt med att anpassa mig till vardagen igen. Väckaren ringer om morgnarna, man ska börja lämna och hämta barn, jobba borta och hemma, laga mat varje dag, handla, tvätta, rensa ogräs och inte minst börja öppna post igen (älskar sommaren av flera anledningar; under två veckor i juli fick ETT brev i brevlådan, åååååh så skönt att slippa öppna ångestpost, kan ingen skicka mig ett handskrivet brev, inte en massa tråkbankärenden, sjukhusräkningar?!). Sedan ska man läsa veckobrev, komma ihåg barnens baddagar och sina egna föräldramöten och skriva tider och packa väskor, köpa barnstövlar som blivit för små och så mitt i alltihop riva och bygga altan och ändra om hela trädgården för att man själv valt det men ändå. Phu. Sova!
Jag är inte bäst på vardag, jag är bäst på semester. Kolla här så kompetenta jag och mina kära är!
Ja, ni fattar. Ack och ve om sommaren vore längre. Och varje år lika varm och solig som denna!
Men med svalare väder har jag börjat få liv i fingrarna igen. Mellan utgrävningarna (!) i trädgården (jag gör en totalrokad nu när en stor rabatt ryker p.g.a. ny altan) tvättar jag av mig smutsen och gör någon beställning. Ebbe är ännu ett mirakel som satts till denna jord. Visst är det en vacker vers min vän och beställare valt?
Nu ska jag ta ett sista härligt danspass i parken innan Storsjöhallens verksamhet flyttar in och regnet kommer. Alltså jag dansar inte själv, haha, utan med en massa andra träningstokiga. Ha det bäst och lycka till med vardagsanpassningen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...