Underbart e kort

Småbarnstiden är kort. Sommaren är kort. Livet är kort. Underbart är kort. Det är mycket som är kort. Kort är underbart! KORT, alltså!
Kort behövs för alla tillfällen, korta som långa.. Har jag har kort om tid eller ork blir det inte så mycket kort. Men ibland rasslar det till. Nu har jag gjort ett gäng igen - finns bland annat till försäljning på Din Bok i Umeå.
Rosen nedan har jag ritat i ett stycke, dvs utan att lyfta pennan från papperet. Om du följer pennstrecket från stjälkens början och uppåt kan du se det. Men här har jag visst satt en strass i mitten, så där ser man inte så bra.
Dagen är kort. Försök göra något bra av den! 
(Fler återförsäljare hittar du på hemsidan, hellabelladesign.se)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Som smör

 
Bakar ni med smör? Jag gjorde kolakakebakdebut härom dagen. Med smör. Mmmmmmmm. De försvann fort. Och så har jag upptäckt att currykryddan ska stekas i smör för att smaken ska komma fram i grytan, att svamp ska bada i smör och att smör är gött till palt'n.
 
Men hur hamnade jag här nu då?
Jo, korten går åt som smör. Folk smörar för att få köpa dem, jodå, nädå. Jag har inte sålt smör och tappat pengarna. Håll tyst, Helena, spare them!
Jag har fått göra mer kort alltså. Nu senast blev det nya med vintagetapet till återförsäljaren Kii. Sååå fina tapeter som min mor köpt på loppis i sommar, yippii!
Nu yoga. Yoga är bäst!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Håll dig lugn!

Keep calm and carry on, står det som uppmaning på denna tavla som såldes som present till en 40-åring förra veckan. Jo, tack, jag ska försöka. Trots att jag motvilligt väntar på att genomlida århundradets värsta tänkbara undersökning. Inga frågor på det, tack!!
Jag luktar på en blomma så länge. Som Ferdinand.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Så säger kunderna! (Och maken)

Hej!
 
Jag har efter många års blygsamhet och jantetrams bestämt mig för att ni bloggbesökare kan få ta del av de fina omdömen jag får från nöjda kunder. Med risk för att likna en billig kampanj i en veckotidning för typ zonterapitofflor eller svindyra hälsokostpreparat, haha, tänker jag dela några kommentar här! Håll i er, här kommer en svada!
 
Tavlan har kommit fram och jag är jätte nöjd. Den var otroligt fin och precis som jag hade tänkt mig.
Niklas, Malmö
 
Tavlan blev väldigt uppskattad. Ellas mamma och pappa tyckte att den var så fin och mormor blev så rörd att hon fällde en tår. Tack finaste Helena för att du med din konstnärlighet kunde värma så. 
Sara, Stockholm
 
Fick bilden igår och jag är jätte nöjd :) Återkommer nästa gång jag behöver någon fin present :) och kommer absolut rekommendera dej! 
Hanna, Dalby
 
Vad fin tavlan till Dagny blev! Toppen! Tusen tack!!
Karolina, Uppsala
 
Tack för bra bemötande och snabb leverans! Tavlan är så fin den blev mycket uppskattad! Du gör väldigt fina saker!
Bengta, Hökerum.
 
Tack för de fint målade motiven! Och för det som jag fick extra! Jag är väldigt nöjd med allt!
Cathrin. Skellefteå
 
Du har tidigare gjort fyra barntavlor till mig och jag har varit mycket nöjd.  Hoppas du har tid och möjlighet att återigen göra en fin tavla till mig. :)
Monika. Elsöv
 
Hittade din vackra sida med superfina tavlor och blev helt såld! Skulle jättegärna vilja beställa en tavla till min lilla dotter.
Diana, Ystad
 
Har nu fått killarnas tavlor. Är mycket nöjd. De är så fina! Tack snälla Du!
Maria, Karlstad
 
Det var några glada tillrop - TACK, snälla ni för berömmet, det är till stor glädje i hjärtat och en inspiration för hjärnan! Maken, tillika ekonomen, muttrar ibland: Det är inte alla som får sådan uppenbar kred för sitt jobb, tänk om någon kund sa Åååååh, vilken vacker årsredovisning du gjort! Eller - Så fantastiskt fint fakturerat!!!!
 
Hej då!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Var-dag en gåva?

Hej! 
Hur har ni det i era liv? Jag är heltidssysselsatt med att anpassa mig till vardagen igen. Väckaren ringer om morgnarna, man ska börja lämna och hämta barn, jobba borta och hemma, laga mat varje dag, handla, tvätta, rensa ogräs och inte minst börja öppna post igen (älskar sommaren av flera anledningar; under två veckor i juli fick ETT brev i brevlådan, åååååh så skönt att slippa öppna ångestpost, kan ingen skicka mig ett handskrivet brev, inte en massa tråkbankärenden, sjukhusräkningar?!). Sedan ska man läsa veckobrev, komma ihåg barnens baddagar och sina egna föräldramöten och skriva tider och packa väskor, köpa barnstövlar som blivit för små och så mitt i alltihop riva och bygga altan och ändra om hela trädgården för att man själv valt det men ändå. Phu. Sova!
Jag är inte bäst på vardag, jag är bäst på semester. Kolla här så kompetenta jag och mina kära är!
Ja, ni fattar. Ack och ve om sommaren vore längre. Och varje år lika varm och solig som denna!
Men med svalare väder har jag börjat få liv i fingrarna igen. Mellan utgrävningarna (!) i trädgården (jag gör en totalrokad nu när en stor rabatt ryker p.g.a. ny altan) tvättar jag av mig smutsen och gör någon beställning. Ebbe är ännu ett mirakel som satts till denna jord. Visst är det en vacker vers min vän och beställare valt?
Nu ska jag ta ett sista härligt danspass i parken innan Storsjöhallens verksamhet flyttar in och regnet kommer. Alltså jag dansar inte själv, haha, utan med en massa andra träningstokiga. Ha det bäst och lycka till med vardagsanpassningen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rusning

...är det väl inte riktigt men det har droppat in en hel del beställningar på sistone. Det är mycket tapettavlor. Kanske har VK-artikeln gjort lite avtryck?
Jag ser framemot att börja jobba med beställningarna. Särskilt som jag fyndat en del nya -gamla!- tapeter i allsköns färger och mönster. Tids nog blir det moln och mörker och regn och rusk (huvva) och då kan jag sätta igång. Nu passar jag på att svettas utomhus en vecka til. Det är bara att njuta av de salta svettdropparna eftersom jag typ fryser adamsäpplet av mig resten av året. 
I veckan firar jag och mannen 14-årig förlovning. Till honom tillägnar jag detta kort (tapet från 40-talet, spröd i kvaliteten men ack så ljuvligt mönster).
Frid vare med er - särskilt ni som byter badkläder mot någon typ av jobbutstyrsel imorgon. 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...