Bröllis och jakt

Fick nyligen nöjet att göra dessa två tavlor, format 30x40 cm, till ett brudpar som "gillar vintage och 60-tal". Övriga önskemål var röda toner och vit ram. Beställaren blev mycket nöjd, nu hoppas vi att mottagarna också blir det.
Röda strass i mittenblomman blir ju rätt fint.
Liknande kan beställas av mig - alla konstverk blir olika eftersom de är handgjorda, anpassade efter dina önskemål (färg, mönster, ram, format etc) och eftersom jag använder tapeter efter tillgång. Vissa vintage tapeter har jag mycket av, andra lite. Jag är ständigt på jakt, tapetjakt alltså, inga älgar eller vildsvin här inte, och sortimentet förändras. Fast det är klart, man får ju sina favoriter... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bäst just nu

Bäst just nu är enligt mig följande:
Alla vackra växter vi ständigt får in på Holmsunds Blommor. Härligt att stoppa händerna i jorden och skita ner sig lite. Och se det växa fram fina planteringar som är som godis för ögonen.
Promenader i höstklar luft en stilla morgon. Eller en löprunda på kvällskvisten, längs vatten och i gulskiftande skogar. Mer sådant till folket. 
Baka, nej förresten, mest äta sitt eget superduperknäckebröd, vrålgott och lätt beroendeframkallande.
Att få göra tavlor till barn både här och där. Tack, alla kunder, ni är bäst.
Hitta en länge eftersökt sideboard från 50-60-talet på loppis. För en spottstyver! Eggad!
En surströmmingsmacka nu och då gör en mindre sur.. Men snart måste vi sluta och börja äta vanlig mat igen;).
Höstens vackra färger! Wherever I go.
 
Godaste mumsteet Shangri La I en fin kopp, i soffan med Bonde söker fru, eller något annat tv-program att nörda in sig i. Sköööönt.
Och förstås (alltid på bäst-listan): min familj och mina vänner. Allihop: Puss på er.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ensam till sängs

Hej där. Två ljuvliga stughelger ligger bakom mig. En med kalas för sexåringen (visst gjorde hon en tjusig skylt till sig själv?)) och stämningsfull stugsista med mängder av eldar och marsaller som lyste upp den svarta natten. En annan helg med blåbärsplock, båttur och finbesök av lillkusinen. 
 
Att få vara i stugan vid havet och ta dagen som den kommer gör susen för kreativiteten. När jag för en stund blev alldeles allena passade jag på att sätta några nya ideer på pränt. Det blev några skisser till bokmärken som jag monterat färdigt idag.
Det finns många roliga citat om böcker och läsning. Själv gillar jag "En bokälskare går aldrig till sängs ensam", det stämmer in finemang på mig som ofta ser framemot en stunds umgänge med en bok -ok, med min man också- innan jag sluter ögonen för natten!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...