Vilsna män

Hoho, alla fina Hjärtan där ute!
Jag vet att jag är sent ute, men så är det när man har annat som huvudsyssla... Alla hjärtans dag är i alla fall över och blomsterbranchen kan andas ut efter årets mest hektiska dag. Det har sålts mängder med rosor och andra blommor, mestadels till vilsna karlar som förirrat sig in i blombutiken - enda gången på året - och tafatt griper en blomsterkvast med förevändningen att "Det är väl bäst, annars törs man ju inte komma hem". Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men blir i alla fall glad av rosorna som står på mitt eget bord hemma.
Vasen är en Upsala-Ekeby som jag köpt på loppis, likaså de gamla ljusstakarna i pressglas och den lilla (nya) Marimekkoskålen. Och blommorna är definitivt nya:)! Nedan ses ett kort jag formgett inför årets all hjärtanshelg.
Vill avsluta med ett citat som en god vän postat i min brevlåda denna dag. Citatet kommer från Kreativ insikt.
"(...) Så låt hjärtat tala inför Alla hjärtans dag. GÖR och VAR det du älskar. Visa ditt hjärta att du respekterar det. Och visa världen din kärlek. Det räcker med ditt varma leende, ett omtänksamt ord, en generös handling. Eller en gåva som du vet gör en annan människa glad. Du har kärleken inom dig. Lyssna till den, den är livet."
 
Puss på er.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...