Godaste julen

Den godaste julen som bara finns önskar jag er alla! Min godaste jul består av vila och ro, gravlax och ris-kola (ej kombinerat!, jag har visserligen aldrig testat men känner ingen lust till det just i jul), trivsamt umgänge och förväntansfulla barn, en fin gran, hyacintdoft tills jag storknar, en värmande brasa och långa, sköna promenader i snörikt landskap. Vi får se vad som slår in i år. Man kan ju alltid önska.
 
Som sagt, en riktigt God jul till er alla, ta hand om er! Och du...du missar väl inte att gå in på min nya hemsida och glutta nu när du är ledig. Puss.
Bild: Holmsunds Blommor.
Bild: Handgjort kort med vintagetapet i original 60-70-tal.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tack!

TACK superduktiga Jenny för välbehövlig hjälp med designen här på bloggen! Visst blev den fin?! Jenny pluggar till webbredaktör och har med sina insatser förhindrat mig från att helt tappa håret av förvirring och frustration. En tårta till dig!
Tack också till min familj och mina vänner. Ni betyder allt för mig. Ni får också en tårta. Och blommor! KRAM.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hyacint

Hej
På jobbet är det julförberedelser till höger och vänster. Idag har jag gjort planteringar med hyacintlökar, liknande dessa:
Ååh, vad de doftar ljuvligt!!!
Något att ge bort till en vän eller till dig själv? Kanske med ett litet adventskort till?
Hejsvejs!
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoppingkoma

Varit i Stockholm. Överraskat brorsan som snart fyller år. Shoppat. Hälsat på goda vänner. Umgåtts med familjen. Tittat på konstsnö. Badat. Fikat. Firat. Myst. 
En dag tog svägerskan med mig till Bosse Rappnes trädgårdsbutik, belägen i Slottsträdgården Ulriksdal. Där fanns det grejer! Oj, oj. Shoppingkoma direkt! Blommor, pynt, prylar och oändligt mycket växter, allt snyggt arrangerat i växthus stora som fotbollsplaner.
 
Coolast var nog ändå haven av julstjärnor!
Åk dit om du har chansen! På tal om shoopingkoma har vi beställt julklappar på nätet i år. Sköööönt att slippa hetsen i stan. Trevlig, lugn helg på er! Tjohej!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vintage-jul

Hur firar man en sådan, en Vintage-jul? Med en gran från 30-talet (undrar hur många barr den har kvar?), uråldriga bakverk som klenäter och struvor och en ruskigt gammal, men fint vällagrad julskinka? Nej, jag föredrar nog färsk julmat ändå, nybakade lussekatter med mycket russin i och en fager gran med fler än två barr. Däremot kan jag tänka mig skicka julkort gjorda med vintagetapeter! Därför har jag gjort några. Finns på Kii i Umeå, samt hos mig.
Små, söta att fästa i paketen.
Och större med kuvert att skicka som julhälsning.
Och ännu större att skicka till någon extra kär?
Med önskan om adventsfrid till er alla!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...