Pigga upp sig

Just nu är livet segt och hälsan inte på topp. Jag piggar upp mig med lite färg och gör en tavla med motiv av ett unikt lapptäcke av fina vintagetapeter och en skön text. Keep calm and carry on. Just det. Bara så. Denna tavla, formgiven och tillverkad i detta unika exemplar, är i formatet 21x30 cm och blir din för 300 kr, inramad och komplett. Som fått.

Vill du ha ett personligt konstverk på din vägg? Kontakta mig via mejl: helena.d.jonsson@gmail.com eller facebook, sök på HellaBellaDesign. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Barnkalas

I dag är det barnkalas för femåringen. My God. Giv mig styrka. Och öronproppar. Och lite leklusta. Och debriefing efteråt. Tack.
Denna tjusiga tårta hade W:s farmor och farfar gjort när de kom. Bara så där. Jag har andra gåvor än att göra tårtor, tröstar jag mig när jag river av förpackningen på den köpta glasstårtan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Glad att ni finns

Min familj, 
jag är så glad att ha er, ni gör mig lycklig. Rik.
Mina vänner,
jag är så glad att jag har er, ni är de bästa. Kärlek.
Mina medmänniskor,
jag är glad att ni finns, ni ger mig sammanhang. Trygghet.
Mina kunder,
jag är glad att ni finns, ni möjliggör för mig att hålla på med det jag älskar. Mening.
TACK!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Puss o kram

Ute är det tidvis färgen grå som dominerar men i blomsterhandeln är det sprakande höstfärger som gäller nu; orange, vinrött och lila bland annat.
Jag försöker hänga med i svängarna och tillverka lite kort som ska passa blommorna och höstens färger och som kanske kan pigga upp  någon deppad själ i höstmörkret. Lite kärleksbudskap kan vi alla behöva:

Puss & Kram
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuff brud

Jag är en tuff brud i lyxförpackning, sjöng Lill-Babs och fick dåtidens kvinnor att längta efter samma kaxiga självförtroende. Gissar jag. Och tänkte en dag, där jag satt med penseln i hand;
Varför måste alla änglar jag tecknar vara så ljuva?
Så jag gjorde en med lite mer tuff brud-attityd, gnolade Lill-Babs och kände mig lite coolare än vanligt.
Här kommer jag! säger hon. Ungefär lika självklart som vår 2-åring här hemma som tycker att hon äger världen. Härligt. Uppfriskande i vår jantelags-influerade värld.
Här ses resten av kortet, med lite spetsband i kanterna.
Så gjorde jag ett motiv till en tavla när jag ändå var igång.
Så det så!
Hej då!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Retromarknad

Den 9 september kl 11-15 är det Retromarknad i Obbola Folkets Hus. Missa inte! Jag har just blivit inbjuden till en facebookgrupp som kallar sig Umeå Retro och det är några av loppisentusiasterna i detta gäng som anordnar marknaden. Det blir säkert en höjdare. En massa fina gamla prylar med mycket själ som vill byta ägare. Porslin, lampor, små möbler och en massa annat, utvalt av människor med stort intresse för retroprylar. Mitt ha-begär kommer att kulminera, slå över, volta och börja brinna. Kolla bara vilka snygga koppar!

Egentligen borde jag stå där och marknadsföra mig bland folk som kanske uppskattar det jag gör av vintage tapeter, men som vanligt har jag inte tillräckligt med lust eller ork. Vill någon hågad människa som gillar marknader bli min återförsäljare på marknad?! Jag betalar med kort. Hehe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Höstfint

Denna tavla och många andra finns nu till försäljning på Holmsunds Blommor, där vi för övrigt skyltat om och gjort plats för en massa nya fina varor i butiken.
Höstfina blommor finns också, dessa planteringar med prydnadskål, ljung och ros har jag hjälpt till att göra:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...