En ny kärlek

Jo, den gör mig alleles lycklig, washipejpen. Helt fantastisk är den. Ett slags hobbytejp som fäster på det mesta och finns i massvis med färger och mönster. Här har jag pimpat några inramningar med sådan.
 

Dessa tavlor ska till försäljning på Din Bok i Umeå i veckan. På Holmsunds Blommor har vi också upptäckt Washitejp. Den kan användas till mycket, som sagt...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I bröllopstankar

Det har varit många bröllop för oss de senaste åren. Det är kul. Det gäller att njuta så länge livet domineras av bröllop och dop i stället för begravningar. Nu har vi två gånger på kort tid varit med om kompisar som gifter sig i smyg. Snuvad på festen liksom. Nej då, kärleken är det viktigaste förstås, inte hur man väljer att genomföra giftermålet. I vårt fall var det maken som ville ha en stor hejdundrande fest för alla nära och kära. Själv hade jag i mitt dåvarande hälsotillstånd nöjt mig med att få en ring på fingret, kanske i sällskap av familjen. Men nu i efterhand är jag jättesuperduperglad för den bröllopsfest vi hade, det blev en underbar dag.
Jag har fått förfrågan om bröllopskort. Vad tror du, Katarina, om detta till exempel? Lite mustiga höstfärger.
Har till ett par nygifta vänner gett denna tavla i present;
Inslaget i detta paket (tapet som omslagspapper=).
Avslutar med ett par bilder från vårt bröllop. Tjohejsvejs.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Äppelpäppel

Vår lilla trädgård svämmar över av den myckna äppelskörden. Och här sitter jag och bloggar! Jag brukar vara rätt så duktig på att ta vara på grejerna, men i år har jag överlåtit åt släkt och vänner att plocka hur mycket äpplen de vill. Däremot har jag målat äppelkvistar i blom. Nörd, jag vet.
Denna vackra höstdag har vi varit i kyrkan och vår femåring har fått ta emot Barnens Bibel. Det var mysigt. Barnen kände sig viktiga och sedda. I deras värld råder inga tvivel. Bara frejdig frimodighet. Härligt. Give me some, please.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spännande projekt

Har ett spännande projekt på g. Hemligt, ojojoj. Men så mycket kan jag säga att det föranleder mig att måla nya akvarellmålningar med änglar som motiv. Det har blivit några varianter, nu senast målade i brorsans uterum under en helg till Huvudstaden. Den här ängeln fick en del personlighet, tycker jag, lite Karlsson På Taket över den.
Tjena-hej!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dopdag

I helgen ska vi på dop. En tavla ska slås in och ett kort ska skrivas, kanske blir det såhär:
Trevlig helg på er!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

God jul

En återförsäljare av kort har hört av sig och beställt ett gäng julkort. Så nu sitter jag och skapar kort med julfeeling, dricker glögg, äter lussekatter och längtar efter tomten. Jodå.
Några varianter med vintagetapet;
Och några med akvarellmotiv;
Ps: I julklapp önskar jag mig fred på jorden och en kaffemaskin och en ny hemtelefon med handsfree för jag blir så väldigt varm i örat av att prata länge i den vi har nu så det önskar jag mig hej då. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...