Glad

blir jag nu när jag läser mejlet jag fått från Ord&Ton, en butik som hört av sig och vill sälja mina barntavlor och till vilken jag skickade ett paket med grejor före semestern. "Tack snälla du för de fina tavlorna och korten...SÅÅÅ LYCKLIG!! Kan vi direkt få beställa mer av de ljuvliga tavlorna (...)" skriver de. Kan man bli annat än GLAD?

Så här ser det ut i butiken i Borås (jag vill åka dit och se nu, varför är Sverige så avlångt?!):
Klicka här och här för att kolla deras härliga blogginlägg om HellaBellaDesign!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sommar&sol

och jag har kort tight kjol. Nej, det har jag inte, ty jag är en anständig tvåbarnsmor över 35 nu (över!!) som för första gången i mitt liv står i provhytten och funderar på om kjolen jag provar är för kort och om tröjan jag krängt på mig får mig att se ut som om jag ville vara arton bast. Ålderstecken. Ofrånkomligt!
 
Nåväl, jag har varit på semester i sommarsverige och om detta tänkte jag återkomma när resväckorna är uppackade, kylskåpet påfyllt och när hjärnan min har landat i att jag bor i huset i Holmsund och inte i en resväska i Småland. Väl hemkommen gläds jag åt de blommande doftpionerna, här har jag satt ihop en bukett med en praktfull pion, daggkåpa, astilbe och lite andra blommor från trädgården. Bredvid ett par ljusstakar i pressglas som jag fyndade på Erikshjälpen en regning eftermiddag i Sävsjö.
Nu ska jag ta mig an resväskorna, de ropar på mig: Befria oss!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...