Välkommen

...hem! sa huset när vi kom hem efter en vistelse i föräldrarnas sommarstugor. Välkommen - men lite sur är jag, muttrade det och fortsatte. Det vore trevligt om ni vattnade mina törstande blommor någon gång och satt i soffan här som känner sig så ensam. Vidare kan jag kan upplysa om att utomhusplantorna riktigt slokar av övergivenhet. Och gungorna på baksidan, för att inte tala om sängarna!, känner sig totalt bortglömda och deppade, bara så att ni vet. Huset muttrade, ojade sig och vältrade sig i självömkan. Här håller man er varm och trygg hela vinterhalvåret och så fort det blir lite sommar i luften då DRAR ni bara. Till HAAAVET! Men visst, välkommen! Här står jag och väntar. I alla väder.

Jaja, en fyraårig relation (mellan oss och huset) måste väl få ha sina ups and downs.
På tal om välkommen! Jag har fått förfrågningar på Välkommenskyltar i stilren design. I sommar har tiden och inspirationen för detta äntligen infunnit sig. Och var, om inte i stugan vid haaavet?
Jag har sågat träbrädor i olika storlekar (ok, viss hjälp har jag haft med just det momentet) och grundat dessa med vitfärg. Sedan har jag textat och dekormålat med smal svart pensel och svart färg. Slutligen klarlackar jag skyltarna för att de ska tåla regn, rusk och utomhusklimat.
Den här ska jag hänga på vår ytterdörr i höst:
Och här är några fler skyltar som förhoppningsvis hängs upp i familjers hall eller på ytterdörren eller var folk nu har lust att hänga en välkomnande skylt...


E i välkommen sitter här ihop med n:et genom en liten slinga.


Men eftersom samtliga skyltar är handgjorda och handtextade varierar de i utseende. Du kan själv komma med önskemål!


Jag gjorde några enklare, mindre varianter också.
INTRODUKTIONSPRIS!
De stora skyltarna är ca 27x17 cm och kostar 195 kr.
De mellanstora är ca 27x7 cm och kostar 125 kr.
De minsta är ca 17x6 cm och kostar 95 kr.
VÄLKOMMEN med din beställning:)!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sommartider

Ursäkta bloggträdan, kära läsare! På sommaren sitter man ju inte så mycket vid datorn längre...Åtminstone inte om vädret är som det har varit den senaste tiden. Då hittar ni mig hellre på sådana här ställen.
På den av barnfamiljer överfulla badstranden... 
På enskilt belägna stränder...
I goda vänners ljuvliga sommarställen...
I släktingars sommarstugor med härligt välskötta rabatter och trädgårdar...
Vid fikaborden hamnar jag också rätt frekvent. Jag skyller på/ tackar den äldre generationens oemotståndliga bakkonst!
I min egen trädgården är det också härligt att vara. Pionerna är ju både jättevackra och väldoftande,men de blommar väldigt kort tid. Här är några av de sista som hamnat i en vas på bordet. Bara att fröjdas så länge de varar... Lilla S skymtas vid barnbordet där bakom.
I glasskiosken/ frysdisken... Får jag rekommendera EN glass i sommar så får det bli denna. Skynda NJUT av denna störtsköna kombo, hallon och saltlakrits!
Hej då, ses snart!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Den Städade Osanningen

Alla ni som inte varit hemma hos mig; så här ser mitt rum, min ateljé ut. I alla fall när jag, som denna dag, städat det till oigenkännlighet inför ett besök... Den ostädade sanningen är nog mer korrekt beskrivning, läs mer här. Men det är onekligen trevligt när det är organiserat.
Tapeter prydligt ihoprullade i snygga burkar i rostfritt (fyndade från en nedlagd tebutik!)
Ordning på skrivbordet...
...och i hyllorna.
Sidenband i allsköns färger.
Figurstansar, saxar, strass, pärlor, pennor av tusende slag. Materialen blir fler och fler för varje år. Men ateljén blir aldrig större...
Några alster.
Välkommen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nygammalt

hette ett legendariskt televisionsprogram under ledning av Bosse Larsson. Jag undrar vad allas vår allsångsBosse hade tyckt om dessa nygamla hälsnings-/gratulationskort med vintagetapet i original 70-tal som jag tillverkat i veckan. Hälsningen Du är fin! vill jag skicka till någon av mina nära, kära väninnor med önskan om en vilsam och rolig sommar.
Här är ett kort med en härlig 60-talstapet som jag pimpat med skön strass. Kanske något för de nyförlovade i släkten?
Och det här kortet
skulle jag kunna skicka till min kompis som nyopererat ögat! Eller till Bosse Larsson (lever han?) som en tröstande flirt att det numer är det betydligt yngre Zelmerlövet som leder Allsången.
Lilla S vill tafsa lite...
Vill du handla dessa eller liknande kort av mig, maila mig på helena@hellabelladesign.se eller skriv en kommentar här nedan så kontaktar jag dig.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...