Tävling & tankar

Tävlingen är avgjord, i lottdragning bland er som deltagit vann Erika, GRATTIS! Erika får nu välja produkter hos HellaBellaDesign till ett värde av 100 kronor eller använda som delbetalning. Gäller vid köp eller beställning direkt av mig (ej hos återförsäljarna).

TACK alla ni som bidrog med synpunkter och uppmuntran via blogg och facebook! Det är kul med feedback. När man sitter och skapar i sin ensamhet, lägger ut bilder på nätet och visar sin själ kan det kännas påfrestande med tystnad... Typ som att du öppnade butik med produkter som du själv valt ut med noggrannhet och kärlek och kanske till och med formgett och producerat. Många kunder tittar in men ingen säger något... Då lämnas mycket utrymme för fantasier, i alla fall om man har god fantasi, som jag:/. Men jag får ju sälja det jag producerar, samlar inte på hög, och på min bloggstatistik ser jag att många läser det jag skriver. Så det borde vara nog! Själv är jag dålig på att såväl läsa som kommentera bloggar. Så går det!

Ikväll ska vi dra ris till majbrasan, men innan dess blir det lite uppladdning i soffläge.


Erika: Kolla igenom de olika kategorierna på hemsidan, bloggen eller besök mig hemma i Holmsund efter kontakt via mejl: helena@hellabelladesign.se! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...