Sommarpris barntavlor

Någon nyfödd i din närhet? Ska du gå på barndop? Själv gravid? Små barn vars rum ska inredas?
Jag har nu sommarpris på mina barntavlor i design du själv har möjlighet att påverka!

Kolla in Esters doptavla i förra inlägget.

SOMMARPRIS 195 kr (ord. 230 kr)
Gäller specialbeställd tavla i storlek 17x22 cm. 
 
Du bestämmer 
-motiv (välj mellan ängel, blomma, liten måne, stor måne) Se exempel i förra inlägget eller på www.hellabelladesign.se.
-text (barnets namn, födelseuppgifter, dopdag eller likn.)
-vers (välj mellan flera olika fina dikter/verser som passar barnrummet)
-ram (vit, röd, blå, ek)

Se också övriga barntavlor i förra inlägget, liknande dessa:
SOMMARPRIS 150 KR (ord.195 kr). 17x22 cm

Priserna ovan gäller vid köp direkt av mig, dvs ej hos återförsäljarna. Mejla mig på helena@hellabelladesign.se  eller via facebook!

Se fler varianter (även andra storlekar) av tavlor på www.hellabelladesign.se.

Bor du i Umeå kan du se exempel på och handla mina tavlor hos Din Bok och Holmsunds Blommor

Det var väl allt. Tjingelingpling. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Högtryck ute & inne

Hallå i värmen! Högtryck över hela landet. Äääälskade sommar! Nu får man ladda energi och glädje för de mörka månaderna som just nu känns väldigt fjärran. Väldigt härligt fjärran!

Midsommarhelgen var lyckad med vänner, vackert väder, vatten (havet) och varierande aktiviteter. En liten glimt:Nästa helg är det marknad i Bonnstan i Skellefteå som gäller. Försöker ladda med lite kort och tavlor tills dess så åtminstone en liten stund per dag är det högtryck i "verkstaden". Har just levererat en doptavla till en liten Ester:Fler varianter jag gjort nu inför marknaden:
Ha en bra vecka i solen, jag ska ut nu! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljuva midsommar!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER KÄRA LÄSARE!!!
Sju sorters blommor under kudden i natt då..? Tänk om jag drömmer om fel prins, jag är ju redan gift?! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En vanlig dag på jobbet

Vem sa att en bebis så småning om automatiskt föredrar annat än bröstmjölk?

S är 7 månader fyllda och jag vill gärna sova på nätterna snart så jag glesar ut amningen och går till affären och köper fin grön broccoli och ekologiska morötter och sötpotatis för det sa någon var bra att börja med och så puréar jag och mosar med värre frenesi och har specialskedar för bebismatning och ordnar det fint runtomkring och ser glad ut när jag för skeden till lillans mun och gör allt sådant man ska göra enligt böcker och BVC-sköterska.

Hon öppnar inte munnen.

Ja men då försöker vi väl senare, det är ju inget med det och så tvättar jag barnet, och bordet och stolen och av med haklappen och det är puré över hela världen men inte en gnutta i lillans mun. Så efter en timme eller två tar vi fram någon ny liten fräsch puré och så blandar vi i bröstmjölk för att "den smaken är de vana" och ibland lite smör, helst utan salt i för det står i boken men vart får man tag i sådant?, eller kanske testar vi olja, gärna raps, för den är smaklös och så serverar jag varmt och nähe, då provar vi ljummet eller rentav kallt men det faller inte heller i god jord, ja men då tar vi väl med glatt humör och pressar lite majs, extra söt, i vitlökspress då, eller ska vi köra på gröt i dag och aldrig blir man det minsta modfälld för att barnet inte äter.

En vanlig dag på jobbet helt enkelt. Jag säger upp mig:)!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Trädgårdsanalfabet

Jag håller på att lära mig mer och mer om växterna i den trädgård som blev vår i och med husköpet för tre år sedan. Förra ägaren var intresserad och anlade många och varierande rabatter som nu ska förvaltas. Själv är jag närmast en trädgårdsanalfabet som lär mig läsa. Sakta men säkert.  

Nästa projekt är att rädda jordgubbslandet från en säker död orsakade av skoningslösa ogräs. Och plantera lite sallad och örter i pallkragar. Och ta bort en rabatt på kortsidan av huset. Och flytta rabatten på framsidan. Och sätta en syren. Och behandla liljorna som angripits av liljebaggar. Och. Och. Och.
ACK! 
Tack!

Vårkragen på framsidan växer i alla fall så det knakar:

Denna bortglömda 70- eller 80-talsväxt (vad var det den hette nu?) har fina rosalila blommor! Jag plockade in och ställde i flera små vaser, det blev riktigt fint.Måste ut och jobba nu. Ska bara ta en stärkande kopp Zoegas först. Och sedan vaknar nog S och hojtar W så då hann jag väl inte i dag heller:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Examenstavla

Så här blev tavlan som min vän beställde till sin dotter som tog studenten förra veckan:Texten lyder (okänd författare):

Jag önskar dig inte guld mitt barn
ej heller pengar och makt.
Jag önskar dig modet att vara dig själv
och stå för det du har sagt.

Jag önskar dig inte en stenfri väg
men kraften att vägen gå
Jag önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på.

Dekoren är gjord av vintage tapeter 60-/70-tal samt grå tuschpenna. Ramen är i svart trä.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spa & äppelblom

Nu har jag via Bloglovin även kopplat min blogg till Facebook. Får väl se om och hur det funkar, har aldrig riktigt tid att sitta ostört och sätta mig in i saker ordentligt, känns det igen? Just nu har jag lilla S i knät, ingen blogg-ro här inte;)

Men i går fick vi ro! Maken och jag nyttjade en julklapp från mor och far: ett besök på IKSU Spa. Barnvakt ingick.  Himmelrike!!! Bror med flickvän var också med. Så nice att man aldrig ville därfirån. Men russinhuden och en bebis där hemma sa något annat så efter ett par ljuvliga timmar av träning, badande, solande och njutning åkte vi hem. Som Nya människor. Bättre människor. Med jordens tålamod för våra kära barn och vardagen. Och lite mindre skit under naglarna.

Äppelträdet utanför mitt fönster står i full blom. Vackraste tiden på året?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Följ min blogg: Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin! Klicka här:

http://www.bloglovin.com/blog/1247293/hellabelladesignse?claim=gawbpzuqrv9"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stockholm i mitt hjärta

Helgen som var tillbringade jag och delar av familjen i varma, vackra Stockholm. Hälsade på våra bröder med familjer, träffade kompisar, shoppade (jag min pappersnörd kom inte hem med en massa snygga kläder och hotta sommarskor (bara lite) utan med typ 15 kg akvarellpapper från min favoritbutik Masters på St Paulsgatan på Söder - oslagbart sortiment av högkvalitativa papper för oss som snöat in på sådant).

Vi såg också min galna svägerska springa Stockholm maraton (grattis till den bedriften!!!). Vid Söder Mälarstrand tog vi en paus på en restaurang med denna utsikt:Hos min bror tillbringades en del i deras heeelt ljuvliga uterum; en liten glimt:

Samma helg gifte sig några kompisar på Gotland (GRATTIS!!) så jag skickade dem en hälsning med ett kort jag gjort med motiv i originalakvarell, dekorerat med papper i rött/guld och guldband i ena hörnet:Ha en bra dag, wherever you are!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...