Semester o kaffekalas

Tystnaden på bloggen beror på att jag har semester och befinner mig på ställen där internetuppkoppling är en konstig modernitet man vägrat anamma. Om ett par veckor återgår livet till det normala. Det onormala är rätt okej faktiskt.

Solen skiner ständigt, precis som beställt. Men ibland är vi inne och här har W dukat till kaffekalas för några kompisar. Den gröna dockmöbeln har hon fått av gammelfarmor. Det står 1933 under bordet så den har nog några kalas på nacken! Kaffekannan i röd plåt är ny i gammal stil.

Semestertider är ju loppistider så några fynd är förhoppningsvis att vänta, tjoho vad kul! Vi hörs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Årets happening!

Årets största happening faller av stapeln i helgen i Skellefteå och stavas MARKNAD I BONNSTAN. I besöksantal, hippfaktor och medieintresse att klassas som typ kronprinsessbröllopet, Stockholm Fashion Week, Hultsfredfestivalen (fast de hade visst gått i konken), Kiviks marknad eller vad vet jag?? Jag vet bara att jag ska stå i Bonnstan. Någon stund på lördag och söndag (öppet 12-16). Så här ser det ut, helgen efter midsommar varje år:Området är jättemysigt med gamla timrade längor av pyttesmå kammare med anor från 1700-talet. Kamrarna fungerade som bostäder av folket som kom från byarna för att besöka kyrkan.

Mamma Säljchefen har förutom dukar och trasmattor vävt fina disktrasor i 100% lin som hon ska ställa ut:

Miljövänliga, snygga och BRA disktrasor man kan slita på hur länge som helst och tvätta i maskin eller koka på spisen när de blir smutsiga. 65 kr. Perfekt present.

Själv tänkte jag sälja små kort för 10 kr styck och lite annat. Vi ses väl där då!  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...