Da'n för da'n

Kvällen före dopparedagen är förberedelserna i full gång i allas våra stugor. Nu är HellaBella trött, längtar efter att krascha i soffan, kanske riva av några halvtaskiga rim och smutta på het glögg i skenet av granen (nej just ja, den fanns ju inte på riktigt,men nästa år...). Vill önska er alla en FRIDFULL jul och ett GOTT NYTT ÅR! Vi hörs!

Bilden:
W penslar lussesnokar vid julbaket med morbror. Kreativa former, eller hur!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Moa till Öland

Denna tavla skickade jag till Öland förra veckan. Nu fick jag ett mail från en nöjd och glad kund som skriver att "den ska bli ett smycke i Moas rum". Så kul. Tack Irene! Och tack Posten som gjort sitt jobb trots snöstorm och kopiösa mängder med julkort som ska fram till varje pris.
I dag heldag med kompisar från Innervik och deras två tjejer: äventyrsbadet stod i fokus förstås. Lustig känsla att sitta i bikini i värmen bland palmer och exotiska (plast)djur i Djungelpoolen och titta ut på ett frostbitet vinterland där folk sparkar och promenerar iklädda det varmaste de har! Livets kontraster!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Julpaket

Denna 3:e advent innehöll julkonsert, luciafirande, pepparkaksbak och paketinslagning. Frosseri i julstämning med andra ord! Vid paketinslagningen assisterade W med att göra etiketter. Hon klippte ut julfigurer ur vanliga reklamblad och limmade fast på kartongark. Hon blev så stolt över resultatet! Perfekt julpyssel för barn.

 

Som bonus hann lilla damen under den harmoniska pysselstunden
1. Rita på mammas nya duk med kulspetspenna
2. Limma ett nytt mönster på sin klänning
3. Fixa blodstopp på pekfingret med presentband 
4. Spilla ut ett mjölkglas över lillasyster som stod nedanför bordet och ville upp
5. Göra illa sig på hålstansen

I morgon ska jag och bror baka lussesnokar i mammas kök. I vanlig ordning. MYS!  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kursbevis...

Premiärkursen i att lära sig skapa egna kort - fokus: julkort har avslutats för den här gången. Såväl deltagare som ledare nöjda och glada:)! Kreativiteten har flödat hos de flitiga tjejerna; mer och mer för varje tillfälle. Från att första gången "klona" mina kort till att ta sig fler och fler konstnärliga friheter - roligt att se hur olika variationerna kan blir utifrån en grundmall.

Här är några tomtekort som åstadkoms:


Knappt tid för fika... Rörigt blir det men trevligt är det!


Fler kurser blir det till våren, förmodligen kör vi några korta kurser för nybörjare. Kontakta Sensus eller flagga (läs:mejla) till mig om du vill vara med! Återkommer med datum. Tack och god natt för i dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JULREA TAVLOR

Glad andra advent där ute! Julstämningen är total här i Holmsund med massor av snö och bitande köld. Jag och W har gjort julgodis i dag; mumsig chokladkola (eller CocaCola som hon glatt envisas med att kalla det). Lilla S tultar på med snoret rinnande och verkar allmänt nöjd med livet.   

Jag säljer nu ut några tavlor med kinesiska tecken, handgjorda i unika exemplar. De är i storlek 25x34 cm (ramens yttermått). Inramade i svart eller röd ram. Passa på!
Nu 89kr, (ord.pris 249)! Kan skickas med post om så önskas. Kolla här: 

1. LYCKA, TUR, VÄLGÅNG:


2. FRID, HARMONI:


3. LIV; ATT FÖDAS:


4. FEMALE STRENGTH (kvinnlig styrka):


5. LÅNGT LIV:

6. TRO, HOPP, KÄRLEK:


7. LONG LIFE (långt liv):


Passa på, först till kvarn! Varje tavla finns bara i ett exemplar:)
Mejla mig på helena@hellabelladesign.se eller skriv till mig på facebook! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...