Är det sant?

Den här dikten av Erik Lindorm är en riktig favorit. Tycker den sammanfattar den förundran man känner med det lilla underverket i famnen... "...Vad är det för tid, vad är det för rum, vem är jag, vad bär jag för namn? Du skrattande knyte med solblekt hår, hur fick jag dig i min famn?" Dikten finns tonsatt med jättefin melodi, kanske blir det något för dopet?

Tavlan har jag gjort till vår lilla tjej, liknande finns att beställa på hemsidan.
. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hon är här!!!

Gör ett första försök att titta ut ur den kompakta amningsdimman...
Lilla underverket kom till oss för en vecka sedan, torsdagen den 12 nov kl 07.46. En underbar liten tjej vi knappt hört skrika ännu. Veckan som gått har förflutit i ett komaliknande tillstånd (oxytocinet knockar mig totalt, känner mig lätt drogad hela tiden). Tiden består av att amma, amma, amma, sova, sova, sova, äta och dricka som en elitidrottare och byta en och annan blöja. Däremellan kan man förtrollat försvinna in i den lillas utforskande ögon och bara njuta av att hon är här och förlossnigen är avklarad. Storasyster är stolt som en tupp (höna?) och kräver förstås sin beskärda del av uppmärksamhet hon också. Allt har gått jättebra hittills. 

Inte mycket tid för skapande i dessa dagar. Håll till godo med en bild på vår godbit...  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Allans barntavla

Illamåendet står mig upp i halsen. Sover uselt, stånkar som en flodhäst och är allmänt jättehöggravid. Unge, du måste komma ut nu, du kan inte växa mer i mig nu, JAG SPRÄNGS!

Nåväl, att gå upp i ateljén kan få någon timme att gå. I dag har jag mellan vilopauserna monterat en ny barntavla som våra vänners lilla Allan ska få. Han föddes i augusti och är jättefin! Versen jag använt hittade jag på internet, författare okänd. Jag tyckte den var så härlig och passande till det akvarellmotiv jag målat med månen och stjärnorna.

Så Allan, här har du varianterna i ek-ram eller vit ram, vilken föredrar du? Mamma och pappa kan ju möjligen också få tycka till.
Vill du köpa en liknande tavla till ditt eller någon annans barn - klicka här för mer info och bilder. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Snart jul!

Hello! I dag är det sex dagar kvar tillberäknad förlossning och jag är alldeles totalt extremt sprickfärdig. För att skingra tankarna började jag göra lite små-kort till jul...Sådana där man kan fästa på julklappen eller i blomman när man går bort i advent. Gjort tre olika kollektioner - akvarellmotiv, filtdekor och nu senast glitter&glam-tema...Är det jul kan det väl få vara lite glittrigt! Först en bild på akvarellkorten:


Och så filt-dekoren som jag tycker så mycket om:Och så glitter-temat...Låt dig bländas av spegeldekoren!
.

SNART JUL-ERBJUDANDE!
Korten kostar 12.50 styck eller tio för 100 om du köper korten hemma hos mig. Vill du att jag skickar korten kan du beställa fyra stycken för 50 kr eller tio för 100 kr, porto inkluderat. Mejla mig eller kontakta mig via hemsidan! Korten kommer också finnas hos några återförsäljare när det lackar mot jul (då gäller butikspris).

Nu återgår jag till "Förlossningskliniken" på TV för fler uppiggande skräckhistorier:)
Tjingeling! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...