Paketinslagning

Before I go...
Slog in paket med W igår. Spännande. Både för henne och mig. För henne tycktes det oerhört underhållande att skoningslöst befria rullarna med inslagningspapper, papperssnören och tejp från sina bojor tills både bord och golv fyllts av denna nya sorts julserpentiner. Att sedan pröva hur morsans vattenfasta pennor fäster på den nya tröjan och om saxen är så vass att man kan klippa i mattan var också intressant enligt henne. En bonus var väl för all del att se mamma förvandlas från julidyllsharmonisk till stressgalen.

Julklapparna i år ser ut så här. Jag är inte så förtjust i julpapper med klassiskt tomtemönster utan gillar bättre de lite grafiskt stilrena. Papperssnören och fina etiketter till blir pricken över i:et!

Lite julgodis till grannarna hanns också med - förpackade i cellofan blir det förhoppningsvis en uppskattad liten gåva?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOOD JUL!

Jag vill önska er en HÄRLIG JUL med en bild på en keramiktomte som jag målade till min mormor för säkert 15 år sedan. Tomtemodet verkar inte ha förändrats särskilt mycket genom tiderna:-)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ljuvligaste doften

Ljuvligaste doften måste ju vara den av hyacint! Möjligen i konkurrens av nybakade bullar. Eller fjunig och babyhud för den delen!!! I dag snöar det ymnigt utanför mitt fönster. Kanske blir det en vit jul ändå?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Presentkort

Förra veckan fick jag beställning på presentkort från en naprapatklinik i Solna där min kära vän Elisabeth jobbar. Vad sägs om att få en massagebehandling i julklapp - mmm! Tur att jag förberett en hel del målande, klistrande, vikande, skärande och annat pyssel innan lillan kom...Nu är jag glad för en kvarts ostört arbete på mitt rum:-). Några av presentkorten ser ut så här:
Nu ska lilla damen ha mat igen. Får skynda mig att plasta in och skicka iväg korten innan det blir mjölkstänk på dem, haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Julkort - vintage style

Makens kollegor hade frågat om jag hade några julkort till försäljning, så igår tog han med ett gäng kort jag hade färdiga. Det fick bli de julkort jag gjort med vintage tapeter och så små kort (finns på bild i ett tidigare inlägg). Till vintagekorten använde jag bl a en jättesnygg vinyltapet från 60-talet och en sjögrästapet från 70-talet. Tack mammas moster Karin i Norsjö för dessa dyrgripar! 

Återförsäljare av mina vintagekort är bl. a klädbutiken Kii i Umeå. Jag får se om jag hinner leverera några julkort dit i år...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ordning är trivialt...

...Mästaren behärskar kaos!

Hej från mjölkfabriken! Lillan är nöjd nästan hela tiden, hungrig konstant och extremt sömnig (hade glömt hur mycket de sover i början!). Det ammas ideligen, där emellan byts det bajsblöjor och torkas kräks. Härligt=)! Men inte så kreativt.

Igår gick jag för första gången sedan lillan föddes in i mitt rum, eller ateljén som mina vänner kallar det...Där är ovanligt städat eftersom jag inte dragit fram något på några veckor. Vanligtvis är det helt kaosigt där inne, man får plöja sig genom drivor av papper, RX-lim (är det någon som borde ha mängdrabatt på RX så är det jag!!), utspridda pärlor, pennor, skärmaskiner i alla storlekar och annat barnvänligt (?!) för att komma fram till skrivbordet som knappt syns under allt annat bråte. Den mer välordnade delen av rummet utgörs av de hyllor och skåp där jag ställer ut färdiga kort och tavlor, så här ser den ut:Hejs svejs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...