Inspiration

Hejsan hejsan. 
 
Inspirationen räcker inte till så mycket i januari, eller vad tycker ni? Vi har haft sjukstuga i flera veckor med både sjuka vuxna och barn. De vuxna är oerhört frustrerade. Nu hoppas jag att vi kan stänga sjukstugan för lång tid framöver. Vi har nämligen ingen personal som vill jobba i den längre, vi har sagt upp oss!!! Om några dagar ska jag i alla fall, om hälsan håller, på spa och det ska bli naaaaajs. 
Jag ska drömma mig bort från mörker och vardagsliv till Bahamas sol och värme. Bermuda, Miami, Aruba, Kanarias - jag är ytterst flexibel! Inte så kräsen alls! Täääääänk att få dra dit nu... Någon som hakar? Jag är förmodligen tjatig som en papegoja men jag håller drömmen vid liv, den om att vistas i värmen delar av vintrarna. Mmmmmmm. "Din kroppstyp mår inte bra av att bli kall", sa den thailändska massören till mig. Jag lägger ihop det med doktorns önskan om att kunna skriva ut utlandsresor på recept och hävdar att det är nödvändigt av hälsoskäl att dra till solen.
Inspirationen har i alla fall räckt till att måla lite med barnen. Barnen målade Monster high och Lego friends och abstrakta ting i sinne (vad taskig jag är som inte fotade deras!) och jag målade fritt och utan mål och då blev det så här.. Lite kul.
Och en större
Ska se till att måla mer. Och drömma mer. Det gör väldigt gott!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Anna Duveskog säger:

Ååååååhhhh, jag längtar sååååå till fredag! Jag ska ligga i solrummet o drömma mig bort till varmare breddgrader!!! Ser så fram emot vår date 😘 Har bokat 25 min massage kl 13.35 oxå 😂😂😂 Ska bara drömma mig bort till ledighet, avslappning, sol o värme! Vilken dag vi kommer få va!!!

2015-01-20 | 22:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...