Läppförstoring

Hello from beautiful Umeå!
Hamnade av en slump på en blogg skriven av en ung snärta som lever lyxliv på pappas pengar. Det är blonderade extensions för 6000, märkeskläder från Östermalms finbutiker, uteliv tre gånger i veckan, läppförstoring som får en att se ut som självaste Kajsa Anka! Vidare en tv för blott 30 papp, smink för miljoner, uteliv och så champagne och ostron på lunchen en vanlig onsdag. Naturligtvis inget vettigt jobb heller, förutom att blogga om sitt högintressanta liv! Oh lord. Om min blogg skulle baseras på mina utsvävningar av det slaget skulle inläggen lysa med sin frånvaro, dag efter dag, haha! 
 
MEN. I helgen var jag och mannen faktiskt ute i vimlet här i Umeå med goda vänner. Köksbaren, Guitars och Gotthards levererade god mat och stämning. Jag älskar nya piazzan där man under stora parasoller med ljusslingor, palmväxter och små cafébord kan drömma sig bort till något torg på varmare breddgrader.
I övrigt händer inte så mycket. Har dålig inspiration att skapa just nu men har i alla fall lyckats klämma ur mig en barntavla till en Hedvig!
Och ett kort!
Avråder bestämt mina läsare från läppförstoring. Inte för att jag har egen erfarenhet. Tänker inte skaffa någon heller! Tjing tjong!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...