Något stort

Det är stort att W börjat ettan. Det är stort att S går sista året på förskolan. Det är ändå störst att jag tagit mig ur soffan denna trötta eftermiddag. Om jag så fixar jag att hämta barnen idag och få middag på bordet är det jättestörst! Har du också gjort något storartat idag;-)? 
I ateljén håller jag på med en annan stor grej. Eller två stora. Beställda tavlor i stora vita ramar med originaltapeter från 50-, 60- och 70-talet. För detta projekt behövs en hel del lim, en vass sax, fina tapetbitar ur en diger samling, en bra och lång stållinjal, bra pennor, en liten och en stor skärmaskin, en skalpell och så ett par tunga böcker för att lägga tapeterna i press. Inte minst behövs en stor arbetsyta (golvet är inte direkt optimalt ur ergonomisk synvinkel men vad gör man inte för kunden?). Och så behövs väl en lagom galen pysselmänniska med tid och lust och inspiration som är redo att offra ryggen (för evigt krum) och händer (för evigt förstörda) av för att göra detta roliga. Det var väl en hel del?
Resultatet kommer - snart!
Tjolahopp!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer
Anna D säger:

Jag har också gjort något stort!!! Jag har kommit igång med att sälja mig själv! Tja, inte som du nu kanske tänker ;-) utan att våga tro mig om att fler vill höra mig sjunga. Har varit runt och pratat för min sak (jobbigt) och nu börjar telefonen ringa! STORT!!!

Vi ses på fredag!
Kram

2014-09-10 | 18:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...