Självkärlek

Svininfluensa och vinterkräksjuka. Feber och hårlöss. Järnbrist och trötthet och hjärtflimmer och pest och kolera. Samtalsämnena är inte alltid jättemuntra när man träffar folk i FEBERuari eller VABruari som månaden också kallas. Varje dag som man är på benen får man vara glad och tacksam. Den som sprudlar av energi och livsglädje i dag - räck upp en hand!! Grattis! Du får en blomma!
Eller två, förresten! (Bilder från Holmsunds Blommor som dagen till ära har extra mycket av fantastiskt vackra kreationer i butiken, gå dit och njuuuut!)
 
Vilken tur då att Alla hjärtans dag kommer som en glad hälsning idag! Essensen i den här dagen, om man bortser från allt kommersiellt tjafs, är ju att visa sina nära och kära sin uppskattning. Och kanske också att försöka boosta sig själv med lite självkärlek och snällhet. Inte vara så förskräckligt hård med sig själv. Om man kan tycka om och göra gott för sig själv ibland är det lättare att ge kärlek och uppskattning till andra. Tror jag. Hittade en sådan fin och tänkvärd text  som jag vill dela med er:
Och så den här. Öppna ditt hjärta. Begrunda detta!
Avslutar med några bilder på kärlekskort som jag gjort och lämnat in hos återförsäljarna inför denna dag!
Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på rosorna som jag fått av - eh, ja, jo - mig själv!!!
Pöss!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...